Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy munkánkat nem csupán az elégedett ügyfelek, de a szakma is elismeri, így munkánk gyümölcseként 2014-ben igazán jelentős elismeréssel gazdagodtunk.

InnoMax Díj 2014 – Graphisoft különdíj a Főtaxi mobil applikációjáért

Rekordmennyiségű jelentkezés érkezett a 2014. évi Invitel InnoMax Díj pályázatára, ahol az Invitel szolgáltatásaira épülő vállalati fejlesztésekben főszerepet kaptak az informatikai felhőt és az okoseszközöket összekapcsoló megoldások. Az Invitel InnoMax Díjhoz kapcsolódóan a Graphisoft Park különdíjjal jutalmazta cégünket, a NERD Developments Kft.-t a „TaxiDriver – integrált taxivállalat irányítási rendszer” című pályázatáért. A taxirendelő mobil appot a Nerd Kft. a Főtaxi megbízásából fejlesztette. A díjat – 1 évre szóló irodabérletet – az esemény részeként Bojár Gábor, a Graphisoft elnöke adta át társaságunk képviselőjének, Gecse Norbertnek.

Ezen elismerésnek köszönhetően nevünk még ismertebbé vált, s reményeink szerint, leendő új Ügyfeleink is bizalommal fordulnak hozzánk, ha a portfóliónkban szereplő szolgáltatásokra van szüksége. Garantáljuk, hogy kérését gyorsan és precízen feldolgozzuk, s igényeit felmérve egy kedvező megoldást nyújtunk Önnek.