• Partnereink számára nagyon fontos tényező az ügyélmegtartási képesség, így ha ebben a kérdésben gondolkodik, cégünk számos tesztelt és jól működő megoldást tud javasolni. A különböző vásárlást könnyítő megoldások biztosításával könnyedén elérheti a kívánt hatást: a készpénzfizetést elkerülendő, olyan kártyarendszerek üzembe helyezésével is foglalkozunk, amelyek megkönnyítik az Ön és munkavállalói dolgát. Az ügyfelek egyszerűen és gyorsan megkülönböztethetőek a hűség-, illetve törzskártyákkal, a pontgyűjtő-, valamint ajándékkártyák használata pedig vásárlásösztönző hatással jár.
  • Prepaid kártyarendszer: Használata rendkívül egyszerű, hiszen a lakossági ügyfelek részére egy előre feltöltött és aktivált keret áll rendelkezésre, amelyből gyorsan levonható az épp aktuálisan igényelt szolgáltatás díja.
  • Postpaid kártyarendszer: Lakossági ügyfeleinkkel ellentétben ebben az esetben a szerződött vállalati ügyfelek részére biztosítunk hitelkártyát, amelyhez nem egy bizonyos keret tartozik, hanem utólagos elszámolással egyenlíthetik az igényelt szolgáltatások díjait.
  • Vállalati kártyarendszer: Ebben a szegmensben a különböző értékesítést támogató és ösztönző kártyák változatos felhasználási lehetőségeivel foglalkozunk: hűségprogramok, törzskártyák, VIP kártyák, ajándékkártyák, pontgyűjtő kártyák.
  • Elszámoló rendszer: Az imént felsorolt kártyarendszerek használata során minden esetben elszámoló rendszert biztosítunk, függetlenül attól, hogy Ügyfelünk melyik szolgáltatást veszi igénybe.